Sponsoring

Onze vereniging kan haar activiteiten mede ontplooien door de inkomsten uit lidmaatschapsgelden en sponsorcontracten. Door sponsoring kunnen we onze evenementen nog uitgebreider maken en extra diensten verlenen richting onze leden. Op deze pagina delen we de voordelen voor onze sponsoren en leden.

Vormen van sponsoring

Binnen onze vereniging kennen we meerdere soorten sponsoren. Hierbij valt te denken aan een eenmalige sponsor voor een evenement, terugkerend, of een technische sponsor.

Technisch

ProcoliX voorziet onze vereniging van de technische infrastructuur. Zaken zoals virtuele systemen, DNS en email zijn enkele voorbeelden die worden geleverd aan onze vereniging. Door deze vorm van sponsoring besparen we op operationele kosten voor de infrastructuur. Ons beheerteam bestaat gedeeltelijk uit leden die werkzaam zijn voor deze sponsor.

ProcoliX
Logo van ProcoliX

Evenementen

Onze conferenties kenmerken zich door de inhoud, maar zeer zeker ook het hotel, de catering en een borrel na afloop. Een groot gedeelte hiervan is mogelijk door onze sponsoren. De sponsoren krijgen afhankelijk van het gekozen pakket bijvoorbeeld de mogelijkheid om een stand te bemannen. Hiermee krijgt de sponsor meer zichtbaarheid.

Extra voordelen voor de sponsor:

  • Zichtbaarheid op onze website
  • Genoemd worden op onze social media

De voordelen voor onze leden zijn meer exclusieve evenementen.

Tags