Michael Boelen

Foto van Michael Boelen

Michael is veelal betrokken of geweest bij de randzaken van onze vereniging. Denk hierbij aan de PR, social media, website. Aangezien evenementen zoals onze conferenties een belangrijk onderdeel vormen voor de vereniging, ondersteunde Michael meerdere malen de programmacommissie. Met zijn focus op structuur en kwaliteit helpt hij de vereniging steeds naar een hoger niveau te brengen.

Michael heeft kennis leren maken met de NLUUG via een vorige werkgever. Na enkele jaren de conferentie niet meer te hebben bezocht is hij later gevraagd om een presentatie te komen geven. Daar stond hij voor open, maar werd toen verrast door het ietswat rommelige proces. Ronny Lam, voorzitter van de programmacommissie en oud-collega, kreeg de feedback van Michael te horen. In plaats van het te negeren nodigde hij Michael uit om de verening te komen helpen en zo groeide de programmacommissie met een nieuw lid.

In november 2023 heeft Michael diverse taken neergelegd. Zijn vrije tijd gaat hij besteden aan o.a. zijn blog over verduurzamen en klussen. Hij blijft wel het beheer van de website samen met Patrick Reijnen doen.

Organisatie

Michael Boelen is actief binnen de volgende teams/commissies:

Presentaties

Contact

Social media

Tags