Onze CFP is geopend! [Evenement] [CFP-portaal] [CFP details en tips]

Nieuwe website in aanbouw

Gepubliceerd op 06-05-2023 door Michael Boelen.

Patrick Reijnen en Michael Boelen zijn gestart met de bouw van een nieuwe website. Naast de technische inrichting gaat ook alle content gecontroleerd en bijgewerkt worden. We verwachten binnen enkele weken de website online te zetten.

Iedereen kan helpen!

De nieuwe website zal worden beheerd door Patrick en Michael, echter iedereen kan aanpassingen en suggesties indienen. Dit doen we door middel van git en GitHub. Alle suggesties verwelkomen we in de vorm van pull requests. Veel van onze leden zullen hiermee al bekend zijn, echter het doel is om ook dit soort processen duidelijk te beschrijven. De vereniging kan namelijk alle hulp gebruiken en we vinden het dan ook belangrijk dat deze functionaliteit voor iedereen beschikbaar komt. De moderatie en van ingezonden suggesties blijven uiteraard onder de verantwoordelijkheid van het website-beheerteam.

Nieuwe functionaliteit

De nieuwe website zal een berg aan verbeteringen kennen ten opzichte van de bestaande versie. Bij deze een paar voorbeelden van de vele nieuwe opties.

Bijgewerkte content

In de loop der jaren is de content van de website verouderd geraakt. Dat is uiteraard niet verwonderlijk, want onze vereniging blijft zich ook ontwikkelen. Met de nieuwe website krijgen we extra mogelijkheden om de content eenvoudiger bij te werken. Naast de webbeheerders kunnen leden en zelfs niet-leden verbeteringen voor de content voorstellen. Zo houden we onze website actueel en relevant.

Focus op meta-data

Naast content is ook meta-data erg belangrijk. Pagina’s en posts zullen worden voorzien van tags en 1 of meerdere categorieën. Hierdoor worden relevante pagina’s aan elkaar gelinkt en kunnen zowel bezoekers als zoekmachines de informatie eenvoudiger kunnen vinden.

Suggesties

Heb je suggesties voor onze nieuwe website? Neem contact op met beheerteam op website@nluug.nl

Tags