Let op: Deze pagina komt uit ons archief.
Ga voor actuele informatie en nieuws naar onze vernieuwde website.
 

NLUUG najaarsconferentie 2021

 
Donderdag 11 november 2021
 
Van der Valk Hotel Utrecht
(10 min met de tram vanaf het station, kosteloos parkeren in de parkeergarage)
 

De conferentie

Met de NLUUG-conferenties wordt gepoogd om een hoogwaardig programma neer te zetten, gericht op professionele systeem- en netwerkbeheerders. Vooral nieuwe ontwikkelingen —in een breed spectrum— worden gepresenteerd door een keur aan binnenlandse en buitenlandse sprekers.

Fysieke conferentie!

We hebben eind 2020 en begin 2021 een stuk of 15 virtuele evenementen (vEvents) gehouden met gemiddeld zo’n 30 toeschouwers. Leuk om te organiseren, fijn om te zien dat er een redelijke belangstelling was, ook van sprekers, en dat het qua techniek nauwelijks haperde. Maar het haalt het natuurlijk niet bij de fysieke conferenties zoals we die gewend waren!

In overleg met Van der Valk organiseren we twee tracks in twee ruime zalen. Voor toegang tot de bijeenkomst is het conform de huidige regelgeving verplicht om een Coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een recente coronatest (met een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit) te overleggen. Dit kan middels een geldig Coronatoegangsbewijs (in de CoronaCheck-app of geprint via coronacheck.nl). Toegang is alleen mogelijk met een geldige Corona QR-code. De anderhalvemetermaatregel hoeft dan niet meer in acht te worden genomen.

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk. Dit evenement is gratis toegankelijk voor NLUUG-leden.

Sponsors


 

Organisatie: Debbie Reinders pr-, communicatie- en organisatieactiviteiten.

najaar 2021

2023-06-11
Vereniging NLUUG
info@nluug.nl
           postbus 8189
6710 AD Ede