Let op: Deze pagina komt uit ons archief.
Ga voor actuele informatie en nieuws naar onze vernieuwde website.
 
NLUUG
Voorjaarsconferentie
2011
 

Open is efficiënt
 
12 mei, 2011

Inschrijving

Wij vragen u om zich van te voren in te schrijven, zodat wij een badge en conferentiemap kunnen klaarmaken. Voor ons is het nuttig vooraf te hoeveel mensen er komen, onder andere voor het inschatten van de benodigde hoeveelheid eten en drinken.

Kosten

Leden van de NLUUG en zusterorganisaties (inclusief GUUG, DKUUG en USENIX), betalen €135 voor de gehele dag. Studentleden betalen niets.

Niet-leden die alleen deze dag bij willen wonen betalen het standaard tarief van €290. Het is echter goedkoper om eerst NLUUG lid te worden.

  Incl BTW Excl BTW
NLUUG-leden €135 €113,45
niet-leden €290 €243,70
NLUUG-studentleden gratis gratis
studenten €26 n.v.t
vrijwilligers gratis gratis
sprekers gratis gratis

Leden van de NLLGG zijn van harte welkom. NLLGG en HCC-Unix leden mogen éénmalig voor de NLUUG ledenprijs deelnemen aan een NLUUG conferentie.

Leden van de UKUUG krijgen 50% korting op de NLUUG-ledenprijs. Dit in het kader van stimulering van internationale uitwisseling. NLUUG-leden kunnen ook voor half geld deelnemen aan UKUUG bijeenkomsten.

Betaling

Als nu niet binnen 7 dagen een bevestiging hebt onvangen van uw inschrijving, dan is het mogelijk dat er iets is misgegaan. Neem in dat geval contact op met ons buro,

Betaling per bank vooraf

Postbank rekening 2353318
t.a.v. “NLUUG”
te Ede

Betaling bij aankomst

Om ons voor te kunnen bereiden op uw komst, verzoeken we u zich vooraf aan te melden. Om wachtrijen bij de balie te voorkomen, verzoeken wij u ook vooraf te betalen. Mocht dat niet lukken, dan kunt u op de dag zelf bij binnenkomst alsnog betalen: contant, met de pinpas of per acceptgiro. Credit-cards kunnen wij niet verwerken.

Betaling Internationaal

IBAN: NL77 PSTB 0002 3533 18
BIC/SWIFT: PSTBNL21

Voorjaar 2011

2023-05-27
 
Vereniging NLUUG
info@nluug.nl
           postbus 8189
6710 AD Ede